معرفی انواع نژاد مرغ تخمگذار

پرورش مرغ یکی از پردرآمدترین کسب و کارهایی است که انسان های تازه کار می توانند با آن به درآمدهای کلان برسند. کسانی که کسب و کار پرورش مرغ را انجام می دهند می توانند از طریق فروش گوشت و تخم این پرنده به درآمدزایی برسند. اما برای دست یافتن به کسب و کاری موفق در این زمینه باید اطلاعات کافی داشت. یکی از این اطلاعات شناخت انواع نژاد مرغ تخمگذار و گوشتی است. در این مطلب سعی داریم به کمک شما بیاییم و شما را با انواع نژاد مرغ تخمگذار آشنا کنیم. چنانچه نسبت به انواع نژاد مرغ تخمگذار آشناییت کافی ندارید تا انتهای مطلب با مرغ‌بازار همراه باشید.

مرغ های تخمگذار بر اساس تولید تخم، اندازه و تداوم تخمگذاری، درصد تخمگذاری و حتی رنگ تخم ها دارای تفاوت هایی هستند، به طور کلی نژاد های رد آیلند رد، دو رگه، لگهورن، ساسکس، پلیموت راک، هامبرگ، آنکونا، بارنیولدر، مارانس، بوف ارپینگتون و مرغ مرندی به عنوان برترین نژاد های مرغ تخمگذار شناخته می شوند.

رد آیلند رد یا Rhode Island Red

دارای نژاد آمریکایی است، گوشت و تخم مناسبی دارد، مقاومت بالایی دارد، تولید حدود 250 تخم در سال و تخم های قهوه ای از ویژگی های اصلی این نژاد می باشد، ارتباط صمیمانه با انسان نیز از دیگر نقاط قوت نگهداری از این نوع مرغ است…

مرغ دو رگه

مهم‌ترین آن ها نژاد گلدن کامت یا Golden comet است، دارای تخم های قهوه ای هستند، حدود 280 تخم در سال و مصرف غذای اندک از ویژگی های بارز آن هاست، اما نژاد های دورگه مقاومت بدنی اندکی دارند.

مرغ لگهورن

دارای منشا آمریکایی هستند، 250 تخم در سال می گذارند و تخم های آن ها به رنگ سفید می باشد، این نژاد به سختی رام شده و به عنوان یک نژاد مرغ چموش مطرح می شود.

مرغ ساسکس یا Sussex

مانند رد آیلند رد، مرغ دو منظوره بوده و تخم های قهوه ای، کرم و سفید تولید می کنند و تعداد تخم های تولیدی آن ها به 250 عدد در سال می رسد، این نژاد بسیار آرام و صمیمی میباشد.

نژاد پلیموت راک

به صورت روزانه تخم می گذارند، حدود 200 تخم قهوه ای روشن در سال تولید می کنند، دارای جثه بزرگی بوده و نیاز به فضای زیادی دارند، همچنین پرنده ای آرام و رام محسوب می شوند.

مرغ آلمانی هامبورگ (Hamburg)

حدود 200 تخم در سال تولید می کنند و تخم های آن ها دارای پوسته براق و سفید می باشد، نیاز به فضای زیاد از ویژگی های این مرغ ها می باشد.

مرغ های آنکونا

دارای منشا ایتالیایی بوده و تخم های سفید رنگ تولید می کنند، تعداد تخم های تولیدی توسط این نژاد مرغ حدود 200 تخم در سال است، این مرغ ها اندکی غیر قابل کنترل بوده و باید حتما پرهای آن ها چیده شود.

مرغ بارنولدر یا Barnevelder

جزو مرغ های دورگه حاصل از نژاد آسیایی و هلند می باشند، تخم های قهوه ای خالدار روشن با تعداد 200 تخم در سال از ویژگی های این نژاد مرغ محسوب می شود، همچنین این مرغ ها، مناسب جهت نگهداری در خانه می باشند.

مارانس یا Marans

از دسته ی مرغ های دو منظوره با تخم های قهوه ای تیره می باشند که تعداد 200 تخم در سال تولید می کنند، این مرغ ها بسیار آرام بوده و فضای کمی نیاز دارند.

مرغ بوف ارپینگتون یا Buff orpington

دارای منشا انگلیسی می باشند و 180 تخم در سال می گذارند، این مرغ ها بسیار رام بوده و به عنوان یکی از بهترین حیوانات خانگی شناخته می شوند.

مرغ مرندی

سیاه رنگ هستند و مقاومت مناسبی در برابر بیماری ها دارند، مربوط به شهر مرند آذربایجان شرقی می باشند، هزینه خوراک این مرغ نسبت به سایر نژاد ها کمتر است، تعداد تخم های این مرغ حدود 180 تا 250 و رنگ پوششی آن قهوه ای روشن می باشد، علاوه بر مقاومت، ارتباط صمیمانه با انسان نیز از برتری های این نژاد مرغ محسوب می شود.

AhmadShahriary وب‌سایت

دیدگاهتان را بنویسید